Viktiga Samarbetspartners.

Vi är förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner. Fastighetsägarnas medlemmar har rabatt på fastighetssystemet dinafastigheter. Dessutom ingår direktkoppling till Fastighetsägarna dokument till samtliga versioner av dinafastigheter. Läs mer om dina medlemsförmåner:
www.fastighetsagarna.seFastighetssystemet dinafastigheter har en integration till affärssystemet Visma Administration. Kontakta oss för mer information om hur kopplingen underlättar för dig  som har både dinafastigheter och Visma. 
Visma Administration är ett av landets mest använda affärssystem. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet. Läs mer om affärssystemet Visma Administration

I dinafastigheter 3 har vi en integration till Fortnox bokföring. Det innebär automatisk överföring av bokföringsunderlag. Läs mer 

Vi sponsrar Sportlotten för finansiering av svensk idrott.

Vill du veta mer? Kontakta oss nedan.

Sänd oss ett meddelande om ni vill veta mer om dinafastigheter. Ni kan även kontakta oss för en kostnadsfri visning så återkommer vi inom kort.


Om oss

Utifrån vårt kontor i Mölnlycke hanterar vi all systemutveckling, support och försäljning av fastighetssystemet dinafastigheter.
Vårt fokus har sedan starten varit att utveckla användarvänliga fastighetssystem som underlättar våra kunders vardag. Vi har idag tre fastighetssystem med direktintegrationer till ledande ekonomisystem som Fortnox och Visma. Vi har även egenutvecklade webbapplikationer som boendeportal, besiktnings- och felanmälansapplikationer och mycket mer. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning för hela deras förvaltning. Våra kunder består av fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar.   


Vår verksamhetsidé är att erbjuda fastighetsägare och andra fastighetsföretag Sveriges bästa fastighetssystem till många kunder som är fullt nöjda.
Detta som förmånsleverantör till Fastighetsägarnas samtliga regioner.
Fastighetsägarna rekommenderar Fastighetssystemet dinafastigheter till samtliga sina medlemmar.

"Vi vet hur fastighetsägare arbetar och vi har en idé om hur fastighetsägare vill arbeta i sitt fastighetssystem. Kunskapen hämtar vi från en lång och gedigen erfarenhet av utveckling av fastighetssystem och en egen fastighetsförvaltning samt via samarbetspartners och andra fastighetsägare".
Björn Kidmark "Fastighet & IT Kompetens Sverige AB

Vi har förmånen att via samarbetsavtal med Fastighetsägarna ha tillgång till personal med specialkompetens och medlemsföretag som är behjälplig i utvärderingen av programmet. Samarbetet innebär att vi i utvecklingen av programmet får tillgång till Fastighetsägarnas kunskap och erfarenhet. Samarbetet innebär inte att Fastighetsägarna äger eller utvecklar dinafastigheter.

Följande regioner är anslutna till samarbetsavtalet:
Göteborg Första Regionen, Stockholm, Mittnord och Syd.

Citat från kunder

Norelius fastighetsförvaltning och LN Fastigheter är två fastighetsbolag som äger små och medelstora fastigheter i strategiskt utvalda områden i Tranås.
Affärsidén är att förvalta hyreslägenheter och lokaler i Tranås centrum, vilket är kärnverksamheten och den bedrivs genom en nära relation till hyrestagare på både lägenhet- och lokalsidan. Hyresgästerna skall alltid ha möjlighet att komma i kontakt med ägarna för felanmälan o dyl. Företaget är engagerade i TFFT (Tranås fastighetsägare för tillväxt) samt Fastighetsägarna, där det skapas möjligheter för nya affärsrelationer samt arbetas för ökad tillväxt i Tranås. Läs mer

Hur resonerade ni inför köpet av ett nytt fastighetssystem?
Vi kände att vårt gamla system var otillräckligt dels utifrån att det inte stödde en integration med vårt ekonomisystem samt att det var återkommande problematik med registerhanteringen av objekten,reskontra osv. Vad vi sökte i ett nytt system förutom integrering till Visma som vi jobbar i, var även filhantering av inbetalningar från BGC. Vi ville även ha ett system som var enkelt och lättbegripligt eftersom vi snabbt ville kunna genomföra en implementering. Avslutningsvis så är vi företagare och ville såklart att systemet skulle vara prisvärt. Vi har sökt tittat och jämfört mellan flera alternativ men efter en rekommendation från vår banktjänsteman utifrån en annan kund till honom samt att DF uppfyllde alla våra krav så valde vi gå vidare med ert system.

Den första tiden med ett nytt system kan vara utmanande. Hur har ni upplevt detta?
Vi kände att inmatningen av data gick smärtfritt och var enkelt. De bitarna som vi fick tänka till kring var gällande filhämtning,momshantering och att lägga upp rätt kontoklasser. Här fanns bra underlag att läsa från er "dummie" och ihop med er eminenta medarbetare Emma så ser vi inte att vi haft någon större problematik kring något i processen.

Vad är er uppfattning om dinafastigheter som fastighetssystem?
Vi är helt nöjda med DF som emotser alla våra krav och även krav vi inte visste att vi hade. Även vår redovisningsbyrå är mycket imponerade över alla funktioner i programmet trots enkelheten i hanteringen.
 
Vad är er uppfattning om dinafastigheter kundsupport?
Supporten från er har fungerat ypperligt och Emma Arvsell borde prisas för sina fantastiska "know how" ihop med ett trevligt bemötande och en stark pedagogisk förmåga. Vi har heller aldrig behövt vänta på att nå er support. Detta är en fördel eftersom vi några gånger sökt er hjälp när våra revisorer varit på plats hos och vilka vi betalar för per timme.

Övriga kommentarer
Vi är mycket nöjda med DF och känner att det passar oss som är en fastighetsägare under expansion. Vi kan varmt rekommendera systemet till andra fastighetsägare.

Mvh,
Lenny Lindskog
Norelius fastighetsförvaltning/LN fastigheter ab

Läs hela inlägget »

Fastighet & IT Kompetens Sverige AB
Boråsvägen 5
435 31 Mölnlycke


Telefon 031-160300

e-post:
info@dinafastigheter.se
kundsupport@dinafastigheter.se
forsaljning@dinafastigheter.se

Miljöansvar

Vi är angelägna om att ta vårt ansvar för miljön i den dagliga verksamheten. Vi tillhandahåller produkter som effektiviserar våra kunders processer och administrativa flöden, vilket påverkar miljön indirekt på ett positivt sätt.

Inköp görs från miljöansvarsfulla leverantörer som tillhandahåller miljöanpassade produkter i den utsträckning det är möjligt. 

Resor
Vid resor i tjänst övervägs alltid det färdsätt som minst påverkar miljön. En rimlighetsbedömning görs också. Tex. tåg istället för flygresor. Användandet av alternativ till resor såsom vidoekonferenser och kundbesök via internet prioriteras. Vid resa med bil bör miljöklassad bil användas.