Erfaren Webbutvecklare .NET sökes

Fastighet och IT Kompetens växer och satsar nu på att utveckla en helt ny webblösning för våra fastighetskunder i Sverige. Ta chansen att i en spännande roll utveckla marknadens mest användarvänliga webbaserade fastighetssystem från grunden. Med bas i Mölnlycke utvecklar vi fastighetssystemet dinafastigheter som gör vardagen enklare för ca 700 fastighetsägare och förvaltare över hela Sverige. Med din webbutvecklarbakgrund och vår kompetens att utveckla användarvänliga system bygger vi framtidens bästa webbaserade fastighetssystem.

Dina arbetsuppgifter
Rollen kommer innebära nyutveckling där du är med i hela processen från krav och design till produktion. Du kommer ha en viktig roll med ansvar för att bygga ett helt nytt webbaserat fastighetssystem. Du kommer leda arbetet och dra nytta av vår erfarenhet av fastighetsbranschen för att skapa det bästa och mest användarvänliga systemet på marknaden. Det är en allsidig roll där du tar ett helhetsgrepp som både Backend och Frontend utvecklare. Du kommer arbeta självständigt men även ingå i ett team där vi hjälps åt och utbyter erfarenheter. Spännande produktutveckling, anpassningar och support av befintliga produkter kommer också att ingå i din vardag. Du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtambitioner då vi har många nöjda kunder som rekommenderar dinafastigheter till kollegor i branschen.

Om oss
Fastighet & IT-Kompetens utvecklar och säljer fastighetsystemet dinafastigheter. Vi har idag ca 700 fastighetsägare, förvaltare och bostadsrätts- föreningar som kunder. Våra kunders storlek på förvaltning varierar från 10 lägenheter till 16000. Vår styrka har alltid varit att utveckla ett användarvänligt och smart system. Detta är även utgångspunkten när vi utvecklar ett helt nytt webbaserat system. Fastighet & IT-Kompetens AB är ett mindre men växande företag med otroligt erfaren och kunnig personal.

Dina erfarenheter
För att lyckas med arbetsuppgiften så behöver du ha flera års erfarenhet av webbutveckling i .NET och implementationer av sådana lösningar. Vi önskar du jobbat minst i 5 år med webbutveckling där både Frontend och Backend varit inblandat. Du skall ha en känsla för gränssnitt och kunna använda dig av de senaste teknikerna för att uppnå ett användarvänligt sådant.
Vill du ta dig an den spännande utmaningen att utveckla ett system från grunden? Gillar du en roll med helhetsansvar där du själv får vara med och påverka? Då har vi rollen för dig! Skriv några rader om dig själv och varför du skulle passa för rollen och sänd till forsaljning@dinafastigheter.se

För frågor om tjänsten kontakta Max eller Patrik på:
Tel. 031-160300
max.carlstrom@dinafastigheter.se
patrik.strom@dinafastigheter.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kunskaper
Vb.net, C#, .net Core, MS Visual Studio, MVC, HTML, CSS, MS SQL.

Arbetstider och omfattning
Heltid, tillsvidare anställning

Arbetsplats
Vårt kontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg.