Medarbetare sökes till dinafastigheters kundsupport

Har du god datorvana och drivs du av att ge god användarsupport via både telefon och e-post? Dinafastigheter växer snabbt och vi söker förstärkning till vår kundsupport.

Om tjänsten
Arbetet går i första hand ut på att via telefon och e-post besvara de frågor kunder har gällande fastighetssystemet dinafastigheter. Frågorna kan röra funktioner och arbetssätt i fastighetssystemet. Till arbetsuppgifterna hör även att testa nya programversioner. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Övriga arbetsområden som kundsupporten hanterar är utbildningar, konsultation och utformande av användarguider etc. Tempot är stundtals högt med mycket e-post och telefonsamtal varvat med lugnare perioder då fokus ligger på bland annat testning av systemet. Vi samarbetar och hjälper varandra, samtidigt som det är viktigt att du kan agera självständigt och färdigställer dina ärenden.

Vi erbjuder
Du kommer in i ett spännande skede till ett företag i tillväxt och med många nya produktlanseringar på gång. Du kommer till en mindre organisation med korta beslutsvägar där du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtambitioner. Vi erbjuder en roll där du ges möjlighet att lära dig en komplett fastighetssystemlösning. Vi har många nöjda kunder som rekommenderar dinafastigheters kundsupport tillsammans med systemet till kollegor i branschen. Du omges av erfarna kollegor som kommer att hjälpa dig i introduktionen till dinafastigheter och fastighetsbranschen.
Din bakgrund
Vi tror att du något års arbetserfarenhet inom områden som kundsupport, kundservice eller motsvarande och/eller goda datorkunskaper. Frågor som vår kundsupport hanterar är av väldigt varierande grad så du har en förmåga att förstå och söka en lösning på kundens problem. Är du positiv och ser möjligheter med att lära dig en omfattande systemlösning? Då har vi rollen för dig!
Krav på svenska i tal och skrift.

Om oss
Mölnlyckebaserade Fastighet & IT-Kompetens AB är ett växande företag. Vi utvecklar och säljer fastighetssystemet dinafastigheter som förenklar fastighetsägares, förvaltares och bostadsrättsföreningars administration. Vår styrka har alltid varit att utveckla smarta och användarvänliga system samt att ge snabb och professionell support.
 
Välkommen med din ansökan med en beskrivning om varför du skulle passa för rollen. Bifoga även CV i ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta Patrik Ström på: 
Tel. 031-160300 
jobb@dinafastigheter.se

Urval sker löpande så sänd gärna ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag 31 oktober 2019. 
Vi undanber oss samtal från rekryterare.
Arbetstider och omfattning 
Heltid, tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse 
Arbetsort, Mölnlycke

Erfaren Webbutvecklare .NET sökes

Fastighet och IT Kompetens växer och satsar nu på att utveckla en helt ny webblösning för våra fastighetskunder i Sverige. Ta chansen att i en spännande roll utveckla marknadens mest användarvänliga webbaserade fastighetssystem från grunden. Med bas i Mölnlycke utvecklar vi fastighetssystemet dinafastigheter som gör vardagen enklare för ca 700 fastighetsägare och förvaltare över hela Sverige. Med din webbutvecklarbakgrund och vår kompetens att utveckla användarvänliga system bygger vi framtidens bästa webbaserade fastighetssystem.

Dina arbetsuppgifter
Rollen kommer innebära nyutveckling där du är med i hela processen från krav och design till produktion. Du kommer ha en viktig roll med ansvar för att bygga ett helt nytt webbaserat fastighetssystem. Du kommer leda arbetet och dra nytta av vår erfarenhet av fastighetsbranschen för att skapa det bästa och mest användarvänliga systemet på marknaden. Det är en allsidig roll där du tar ett helhetsgrepp som både Backend och Frontend utvecklare. Du kommer arbeta självständigt men även ingå i ett team där vi hjälps åt och utbyter erfarenheter. Spännande produktutveckling, anpassningar och support av befintliga produkter kommer också att ingå i din vardag. Du blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtambitioner då vi har många nöjda kunder som rekommenderar dinafastigheter till kollegor i branschen.

Om oss
Fastighet & IT-Kompetens utvecklar och säljer fastighetsystemet dinafastigheter. Vi har idag ca 700 fastighetsägare, förvaltare och bostadsrätts- föreningar som kunder. Våra kunders storlek på förvaltning varierar från 10 lägenheter till 16000. Vår styrka har alltid varit att utveckla ett användarvänligt och smart system. Detta är även utgångspunkten när vi utvecklar ett helt nytt webbaserat system. Fastighet & IT-Kompetens AB är ett mindre men växande företag med otroligt erfaren och kunnig personal.

Dina erfarenheter
För att lyckas med arbetsuppgiften så behöver du ha flera års erfarenhet av webbutveckling i .NET och implementationer av sådana lösningar. Vi önskar du jobbat minst i 5 år med webbutveckling där både Frontend och Backend varit inblandat. Du skall ha en känsla för gränssnitt och kunna använda dig av de senaste teknikerna för att uppnå ett användarvänligt sådant.
Vill du ta dig an den spännande utmaningen att utveckla ett system från grunden? Gillar du en roll med helhetsansvar där du själv får vara med och påverka? Då har vi rollen för dig! Skriv några rader om dig själv och varför du skulle passa för rollen och sänd till forsaljning@dinafastigheter.se

För frågor om tjänsten kontakta Max eller Patrik på:
Tel. 031-160300
max.carlstrom@dinafastigheter.se
patrik.strom@dinafastigheter.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kunskaper
Vb.net, C#, .net Core, MS Visual Studio, MVC, HTML, CSS, MS SQL.

Arbetstider och omfattning
Heltid, tillsvidare anställning

Arbetsplats
Vårt kontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg.