dinafastigheter 3 - systemlösning för den stora förvaltningen

dinafastigheter 3 är vår senaste systemlösning utvecklat på en ny teknisk plattform, som är anpassat för större fastighetsägare och förvaltare med 500-10000st uthyrningsbara hyresobjekt.
Funktionerna och processerna i systemet är utbyggda och effektiviserade, för att passa hanteringen av ett stort bestånd. dinafastigheter 3 är utformat för förvaltningar som ställer höga krav på sitt fastighetssystem och kräver en kompetent kundsupport som prioriterar tillgänglighet. 
Snabbare & Smartare & Enklare helt enkelt.

I dinafastigheter 3 möter ni ett uppdaterat gränssnitt jämfört med dinafastigheter 2. Användaren kommer att känna igen sig i systemet men det blir ett lite annat förbättrat arbetssätt. Användaren utgår nu från mina objekt när olika moment utförs. Fördelen är en bättre överblick och att det går snabbare. Det går även att spara olika kolumnvyer av startsidan 'Mina objekt'. En annan nyhet är att nya vyer har tillkommit för bland annat hyresförändring, påminnelser och teknisk förvaltning så att det går att göra fler arbetsmoment samtidigt. 
loading...

Nytt i dinafastigheter 3

Ökad prestanda: Nytt snabbare sätt att läsa in avier och avtal.
Nytt uppdaterat gränssnitt: Modernare och framtidsanpassat
Flera vyer i programmet: Nya vyer har tillkommit för bland annat hyresförändring, påminnelser och teknisk förvaltning så att det går att göra fler arbetsmoment samtidigt.
Nya sökfunktioner: sök, sortera och filtrera snabbare direkt i mina objekt.
Exportera vy till Excel: Sortera, filtrera och exportera informationen.
Nytt upplägg och genvägar möjliggör effektivare arbetssätt – utgå från ”mina objekt” vid avisering etc.
Smartare lösningar på befintliga funktioner
- Exempelvis skapa kopior när ett objekt läggs upp och använda dem som mall.
- Klicka på avin och skicka igen med e-post.
Fler rapporter och selekteringsmöjligheter
Datumstyrd tillfällig aviseringsadress