First line support till växande fastighetssystem, dinafastigheter

Drivs du av att ge god användarsupport via både telefon och e-post? Gillar utmaningen att snabbt lära dig en komplett fastighetssystemlösning? Fastighet och IT Kompetens växer snabbt och söker ytterligare förstärkning till vår kundsupport.

Arbetet går ut på att via telefon och e-post besvara de frågeställningar kunder har på Fastighetssystemet dinafastigheter. Frågeställningarna kan röra installation, funktioner och arbetssätt i systemet. Du kommer in i ett spännande skede i ett företag med god tillväxt och med nya produktlanseringar i pipeline. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Mölnlycke ca 10 minuter med buss från Korsvägen. 

Vi tror att du har goda datorkunskaper samt ett intresse för teknik- och systemlösningar. Erfarenhet från arbete med kundsupport eller kundservice samt ekonomi- eller affärssystem är meriterande. Vi söker dig med viljan och förmågan att snabbt lära dig en komplett fastighetssystemlösning. 

Passar du in på beskrivning ovan? Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till forsaljning@dinafastigheter.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019.

Klicka här för mer information och ansökan. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter